Криза на світовому ринку кредитування зменшить кількість викупів за рахунок позикових коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криза на світовому ринку кредитування зменшить кількість викупів за рахунок позикових коштів

249
Падіння ринків кредитування в усім світі протриває ще, щонайменше, рік, що викличе зниження числа поглинань за рахунок позикових коштів, повідомило агентство Bloomberg з посиланням на дослідження, основане на опитуванні європейських банків і хедж-фондів.
Обсяги кредитування будуть скорочуватися, тому що інвестори намагаються уникати покупки облігацій, забезпечених кредитами на поглинання, завдяки яким число подібних угод цього року досягло рекорду, говориться у звіті Grant Thornton UK LLP, що опитав 110 топ-менеджерів фінансових компаній минулого місяця.
"Криза на ринку кредитування повернула приватні акціонерні компанії до того, із чого вони починали, - говорить глава фондового відділу Grant Thornton Девід Ескот. - Ми побачимо менше число викупів активів".
Облігації, які допомогли Kohlberg Kravis Roberts & Co., Bain Capital LLC і Apax Parners Worldwide LLP розплатитися по викупах за рахунок кредиту цього року, опустилися в ціні нижче 85% від номіналу, тому що рекордне число позбавлень права викупу по заставній викликало різке скорочення попиту на всі боргові зобов'язання, крім високонадійних державних.
Обсяг викупів за рахунок кредитів знизився до 157 млрд дол. з початку другого півріччя поточного року з рекордних 579 млрд дол. у першому півріччі.
Приватні акціонерні компанії, як правило, оплачують дві третини угоди поглинання за рахунок позикових коштів, а потім використовують планований приплив капіталу для того, щоб розплатитися із кредиторами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас