Столицю дозволили забудовувати житловими офісами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столицю дозволили забудовувати житловими офісами

Нерухомість
364
Замість житлових площ виростуть офісні і нежилі приміщення. Київська міська рада дозволила холдинговій компанії "Київміськбуд" почати їхнє будівництво на земельних ділянках на проспекті Возз'єднання, 3, і вул. Марини Раскової, 52-г. Відповідні рішення були підтримані напередодні на пленарному засіданні сесії більшістю депутатів Київради.
Таким чином, були внесені зміни в рішення Київради, прийняті попереднім скликанням, про будівництво на даних земельних ділянках, відповідно, "житлового будинку на 642 квартири" і підземного паркінгу на стільки ж машиномісць і "житлового будинку на 234 квартири" і підземного паркінгу на стільки ж машиномісць.
Тепер, відповідно до змін, на проспекті Возз'єднання буде побудований "житлово-офісний комплекс із убудованими приміщеннями і підземним паркінгом", а на вул. Марини Раскової - "житловий будинок з убудованими нежилими приміщеннями".
Земельна ділянка ХК "Київміськбуд" за адресою просп. Возз'єднання, із площею 0,72 га була виділена в оренду на чотири роки відповідно до рішення Київради, прийнятого у лютому 2004 року. Тоді ж було ухвалене рішення і щодо земельної ділянки для ХК "Київміськбуд" за адресою вул. Марини Раскової, 52-г, - компанія одержала 0,22 га землі в оренду на чотири роки. УНІАН
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас