Київ вирішив створити мережу продмагазинів для ветеранів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ вирішив створити мережу продмагазинів для ветеранів

Казна та Політика
196
Київська міська державна адміністрація вирішила створити мережу продовольчих магазинів для обслуговування ветеранів війни й учасників воєнних дій.
Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації, текст якого мають Українські Новини.
Із цією метою міськадміністрація доручила райдержадміністраціям визначити ці магазини або відділи торгівлі й закріпити за ними пільговиків, які зможуть купувати в них продтовари першої необхідності з торговельною надбавкою, що не перевищує 10% від оптової ціни виробника.
При цьому райдержадміністрації повинні компенсувати магазинам, задіяним у мережі, вартість оренди приміщень, плату за землю й інші витрати.
У свою чергу, Київміськадміністрація вирішила звернутися до керівництва великих торговельних мереж Києва, у тому числі - компаній "Фуршет", "Перехрестя", "Патерсон", "Караван", "Край", "Фоззі", "Білла", "Квіза-Трейд" із проханням представити ветеранам дисконтні карти зі знижкою на продукти від 5 до 10%.
Крім того, міськадміністрація вирішила звернутися до підприємств харчової промисловості із проханням поставляти продукцію магазинам, що обслуговують ветеранів, без передоплати й зі знижкою від оптово-відпускної ціни.
Як повідомляло агентство, раніше Київміськадміністрація мала намір створити мережу комунальних продмагазинів для малозабезпечених городян з розрахунку мінімум по 2 таких магазини в кожному з 10 районів міста.
Планувалося, що в них малозабезпечені кияни зможуть за пільговими цінами купити продтовари першої необхідності: овочі, фрукти, морожену рибу, м'ясні й рибні консерви, макарони, крупи, борошно, тваринне масло й олію, цукор, чай.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас