ІФК "Арт-Капітал" отримала валютну ліцензію НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ІФК "Арт-Капітал" отримала валютну ліцензію НБУ

Фондовий ринок
254
Інвестиційна фінансова компанія "Арт-Капітал" отримала генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій.
"Наявність ліцензії надає право торговцеві цінними паперами виступати прямим посередником у процесі залучення іноземного капіталу на український фондовий ринок", - прокоментував подію генеральний директор інвестиційної групи "Арт-Капітал", у яку входить ІФК, Леонід Городецький.
Одержання генеральної ліцензії НБУ на здійснення валютних операцій дозволяє торговцеві надавати послуги нерезидентам в операціях із цінними паперами за умови, що ці операції є валютними, а також перераховувати зі свого поточного рахунку в іноземній валюті кошти на рахунок нерезидента-інвестора в закордонному банку.
ІФК "Арт-Капітал" створена в 2000 році і входить до складу інвестиційної групи "Арт-Капітал" разом з компаніями ТОВ "Арт-Капітал Кастоді" і ТОВ "Компанія управління активами "Арт-Капітал Менеджмент".
ІФК входить у першу десятку компаній-торговців за рейтингом ПФТС і до кінця 2007 року планує відкрити свої представництва в Донецьку і Харкові, а потім - у Дніпропетровську та Одесі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас