Рівненська філія АБ "Брокбізнесбанк" відкрила нове відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівненська філія АБ "Брокбізнесбанк" відкрила нове відділення

Фондовий ринок
655
Розширюючи регіональну мережу по всій Україні АБ "Брокбізнесбанк" продовжує збільшувати кількість філій і відділень.
Рівненська філія АБ "Брокбізнесбанк" відкрила нове відділення, що розташоване за адресою: м. Рівне, вул.Княгині Ольги,5.
Відділення банку знаходиться в центральній частині міста, у приміщенні бізнес-центра міста, надає практично всі види банківських послуг, як для фізичних, так і для юридичних осіб. Відділення має у своєму розпорядженні депозитні комірки для зберігання цінностей клієнтів. Сучасне банківське устаткування і засоби зв'язку дозволяють оперативно здійснювати всі операції.
Відділення створене на кшталт Фінансового супермаркету, на його території одночасно з відділенням банку відкрилася філія страхової компанії - партнер АБ "Брокбізнесбанк" - Страхова компанія "БРОКБІЗНЕС".
Рівненська філія АБ "Брокбізнесбанк" почала роботу з 2 червня 2006 року, розташована за адресою: м. Рівне, вул. Гагаріна, 39. У Рівненському регіоні на листопад ц.р. працює 8 відділень банку. Філія надає повний спектр банківських послуг для своїх клієнтів.
www.bankbb.com.ua
Довідка про банк: АБ "Брокбізнесбанк" заснований в 1991 році. Банк входить у першу групу банків за рейтингом НБУ (найбільші банки). Філії банку функціонують у Києві, Білій Церкві, Вінниці, Горлівці, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Краматорську, Луганську, Луцьку, Львові, Миколаєві, Одесі, Рівному, Славуті, Сумах, Ужгороді, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові. Банк має ліцензії на всі банківські операції в Україні і надає повний комплекс послуг за конкурентноздатними тарифами.
На 01.11.2007 р.:
Активи банку - 8 594,371 млн. грн.
Регулятивний капітал банку - 1 107,605 млн. грн.
Кредитний портфель - 8 666, 051 млн. грн.
Кошти клієнтів - 5 164, 561 млн. грн.
Прибуток - 58,758 млн. грн.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас