Україна планує за 50 мільйонів покращити свій імідж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна планує за 50 мільйонів покращити свій імідж

Казна та Політика
179
Міністерство закордонних справ України витратить 50 млн. грн на покращення іміджу України у світі та встановлення зв'язків з українцями, які проживають поза Україною, повідомив керівник прес-служби МЗС Андрій Дещиця.
"Після довгих консультацій Міністерство фінансів України підтримало пропозицію Міністерства закордонних справ щодо поновлення бюджетних програм, спрямованих на фінансове забезпечення заходів щодо встановлення зв'язків з українцями, що проживають за межами України, щодо забезпечення позитивного іміджу України у світі, а також розширення мережі власності України за кордоном для потреб дипломатичних відомств", - сказав Дещиця.
За його словами, на ці заходи буде витрачено 50 млн. грн, у тому числі на програму підтримки позитивного іміджу України у світі і програму встановлення зв'язку з українцями закордоном - по 5 млн. грн., а на розширення дипломатичної власності України за кордоном - 22 млн. грн.
Дещиця відзначив, що "ці бюджетні програми дозволяють ефективно використовувати створену в 2005-2007 роках систему забезпечення зв'язків із закордонним українством і надання Україною підтримки громадським організаціям українців за кордоном, а також продовжити реалізацію напрацювань щодо висвітлення в Україні діяльності міжнародних організацій і заходів щодо формування позитивного іміджу України за кордоном".
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас