Побудувати другий вихід зі станції метро "Вокзальна" хочуть 6 компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Побудувати другий вихід зі станції метро "Вокзальна" хочуть 6 компаній

215
Робоча група "Київського метрополітену" вивчить подані компаніями документи, при необхідності проведе з ними додаткові консультації, а потім прийме рішення про їхній допуск до 2-го етапу.
6 будівельних компаній претендують на будівництво другого виходу зі станції метро "Вокзальна" на Святошинсько-Броварській лінії метро в Києві.
Про це сказав фінансовий директор комунального підприємства "Київський метрополітен", голова тендерного комітету підприємства Юрій Кошмак після розкриття тендерних пропозицій.
Зокрема, на будівництво претендують компанії "Київметробуд" (Київ), "Донецькшахтометробуд" (Донецьк), "Дніпрометробуд" (Дніпропетровськ), "Бамтоннельстрой" (Красноярськ, Росія), "СМК Планета-міст" (Київ) і "Харківметробуд" (Харків).
Ці компанії подали документи на участь в 1-ому кваліфікаційному етапі тендера на будівництво другого виходу з "Вокзальної".
За словами Кошмака, робоча група з 14 фахівців "Київського метрополітену" вивчить подані компаніями документи, при необхідності проведе з ними додаткові консультації, а потім прийме рішення про їхній допуск до 2-го етапу.
2-ий етап передбачає розгляд цінових пропозицій учасників і торги зі зниженням ціни.
Підприємство планує провести 2-ий етап до 10 грудня.
Нагадаємо, що в жовтні "Київський метрополітен" оголосив тендер на будівництво другого виходу із станції метро "Вокзальна".
У тендері планували взяти участь 5 компаній.
У вересні Київська міська державна адміністрація затвердила проект будівництва другого виходу з "Вокзальної", оцінивши вартість робіт в 342,213 млн. гривень.
Пропускна здатність майбутнього виходу станції буде становити 31,2 тис. пасажирів на годину.
На станції планується встановити 5 ескалаторів і ще 11 (висота підйому 7-8,2 метри) у вестибюлі і підземних переходах.
Терміни будівництва - 30 місяців.
Київміськадміністрація має намір почати будівництво другого виходу з метро "Вокзальна" в 2008 році, і завершити протягом 2-х років, тобто до 2010 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас