"Нафтогаз" коментує проблеми з Податковою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" коментує проблеми з Податковою

Енергетика
143
Євген Бакулін, глава "Нафтогазу України", прокоментував конфліктну ситуацію, що склалася в НАК "Нафтогаз України" з Державною податковою інспекцією. Про це повідомили в прес-службі компанії.
"Компанія такої величини, як "Нафтогаз України", що має статус національної, не може не мати своєї фінансової історії, у тому числі зобов'язань, які формувалися в різний час її роботи. Фінансовим планом компанії на 2007 рік, затвердженим постановою Кабміну №1265, урегульовані всі питання податкової заборгованості, але через суперечливість вітчизняного законодавства виникає конкуренція деяких нормативних актів, що приводить до різного тлумачення тих або інших зобов'язань. Ситуація, сформована у відносинах "Нафтогазу України" із ДПА, є внутрішнім питанням між компанією і податковою та буде вирішена найближчим часом.
Ми обґрунтовано впевнені в тому, що врегулювання відносин між "Нафтогазом України" і ДПА ніяк не вплине на своєчасне виконання зобов'язань компанії перед інвесторами і партнерами.
Більше того, для виконання указу Президента на узгодженні у відповідних органах перебуває План заходів щодо підвищення ефективності роботи компанії, що повинен дати позитивний результат уже до кінця 2007 року. Також відповідно до розпорядження влади найближчим часом буде підготовлений бездефіцитний фінансовий план "Нафтогазу України" на 2008 рік", - заявив глава компанії.
За матеріалами:
Izvestia.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас