Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Павлограді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Павлограді

Кредит&Депозит
162
26 червня в Павлограді відбулося відкриття Центра мікрокредитування, створеного на базі Павлоградского філії Приватбанку за підтримкою програми TACIS – програми технічної допомоги Європейського Союзу, і орієнтованого на обслуговування приватних підприємців і представників малого бізнесу.
За словами представників банку, на сьогоднішній день однією з головних проблем для більшості приватних підприємців є залучення фінансових ресурсів для розвитку свого бізнесу. І Приватбанк приділяє велику увагу розвитку такого сегмента ринку, як мікрокредитування, оскільки це дозволяє залучити в банк стрімко зростаючий сектор вітчизняної економіки – малий бізнес, і сприяти розвитку малого бізнесу в цілому. На думку банкірів, сьогодні багато приватних підприємців вважають, що банки не зацікавлені в партнерстві з дрібними клієнтами. Розвиваючи мережу Центрів мікрокредитування, Приватбанк прагне перебороти стереотипи малого бізнесу, і показати, що банк довіряє підприємцям і готовий будувати з ними партнерські відносини, засновані на взаємній довірі. На сьогоднішній день Центри мікрокредитування активно працюють у Дніпропетровську, Кривому Розі, а найближчим часом буде відкритий центр мікрокредитування в Нікополі.
Програма мікрокредитування для приватних підприємців, представників малого і середнього бізнесу є ідеальною альтернативою так званому «тіньовому» кредитному ринку, тому що процентні ставки по мікрокредитах у банку складають від 1,2% до 1,5% на місяць.
Довідка
Програма мікрокредитування працює в Приватбанкові з грудня 1997 року. Поточний портфель мікрокредитів банку складає 2 500 кредитів на суму більш 11 млн. дол. США, у тому числі в Дніпропетровську – 290 кредитів на загальну суму 1,6 млн. дол. США. У травні в рамках Програми мікрокредитування Приватбанк видав 5000-й кредит, а загальна сума наданих кредитів з початку реалізації програми склала 5 275 кредитів на суму більш 40 млн. дол. США.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас