"Газ України" звинувачує харківські ТЕЦ в розкраданні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газ України" звинувачує харківські ТЕЦ в розкраданні

Енергетика
93
ДК "Газ України" звертає увагу правоохоронних органів і місцевих органів влади Харкова на розкрадання природного газу теплопостачальниками ЗАТ "Теплоцентраль-3" і ВАТ "Харківська ТЕЦ-5".
Про це сказано в повідомленні прес-служби "Газа України". "Не маючи із ДК "Газ України" договорів на постачання природного газу, і, відповідно, виділених лімітів природного газу з 1 жовтня 2007 р., ЗАТ "Теплоцентраль-3" і ВАТ "Харківська ТЕЦ-5" протягом листопада (станом на 23 листопада ц.р.) спожили майже 40 млн куб. м природного газу (відповідно, 19,7 млн куб. м і 16,9 млн куб. м)", - сказано в повідомленні ДК "Газ України". Прес-служба також інформує, що заборгованість "ТЕЦ-3" перед ДК "Газ України" за спожитий з 1 жовтня ц.р. до 30 листопада ц.р. природний газ становить 11 млн грн (83% розрахунків), заборгованість ВАТ "Харківська ТЕЦ-5" - 10,7 млн грн (86% розрахунків). ДК "Газ України" називає таке споживання з боку згаданих ТЕЦ крадіжкою природного газу і грубим порушенням установленої Кабміном дисципліни газоспоживання.
ДК "Газ України" вимагає від ВАТ "Харківміськгаз" вжити рішучих заходів щодо припинення бездоговірного і безлімітного споживання природного газу ЗАТ "ТЕЦ-3" і ВАТ "Харківська ТЕЦ-5". "Всю відповідальність за можливе надання неякісних послуг у забезпеченні теплом харків'ян ДК "Газ України" покладає на керівництво ЗАТ "ТЕЦ-3" і ВАТ "Харківська ТЕЦ-5", а також на місцеві органи влади.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас