"Нафтогаз" заявляє, що знайшов спільну мову з податковою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" заявляє, що знайшов спільну мову з податковою

Енергетика
154
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" розраховує на вирішення конфлікту з Державною податковою адміністрацією найближчим часом.
Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу України" з посиланням на слова голови правління компанії Євгена Бакуліна, передають "Українські новини".
За його словами, фінпланом "Нафтогазу України" на 2007 рік урегульовані всі питання податкової заборгованості, однак через суперечливість законодавства виникає конкуренція нормативних актів, що і приводить до різного трактування тих або інших зобов'язань.
"Ситуація, що склалася у взаєминах між НАК "Нафтогаз України" і Державною податковою адміністрацією України є внутрішнім питанням між компанією і Податковою та буде вирішена найближчим часом у робочому порядку", - цитує прес-служба слова Бакуліна.
Крім того, він відзначає, що найближчим часом буде підготовлений бездефіцитний фінплан "Нафтогазу України" на 2008 рік.
Нагадаємо, 22 листопада делегація "Нафтогазу України" перервала переговори з російським "Газпромом" про поставки газу в Україну на 2008-2010 роки через можливість силового захоплення компанії податковими органами.
Компанія повідомила, що податківці мотивують свої наміри наявністю непогашеної заборгованості компанії перед державним бюджетом у розмірі 89 млн. гривень.
Ця заборгованість виникла наприкінці 1 кварталу 2006 року, коли компанією керував Олександр Болкісєв.
Податкова спростувала інформацію про спробу будь-якого блокування діяльності "Нафтогазу України", за її даними податковий борг перед бюджетом підприємств "Нафтогазу України", станом на 1 листопада 2007 року, становить більше 2,3 млрд. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас