Податківці назвали заяви Нафтогазу абсурдними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці назвали заяви Нафтогазу абсурдними

Енергетика
99
Державна податкова адміністрація України спростувала інформацію про силове захоплення, що готується, офісу компанії НАК "Нафтогаз України". Про це говориться в заяві прес-служби ДПА України.
"22 листопада 2007 року в засобах масової інформації була оприлюднена заява НАК "Нафтогаз України" про те, що податківці готуються до захоплення офісу компанії. Ця інформація недостовірна і взагалі абсурдна, оскільки силових дій проти НАК "Нафтогаз України" ДПА України не тільки не проводила, але і не планувала", - говориться в заяві.
Податківці також стверджують, що податковий борг перед бюджетом підприємств компанії "Нафтогаз України" станом на 1 листопада 2007 року становить більше 2,3 млрд. гривень.
"Не сплачені в жовтні цього року 89,9 млн. грн., про які згадували засоби масової інформації, посилаючись на заяву прес-служби НАК "Нафтогаз України", також увійшли в загальну суму податкового боргу компанії", - говориться в заяві.
Нагадаємо, учора прес-служба НАК "Нафтогаз України" поширила заяву, у якій повідомила, що делегація компанії передчасно призупинила переговори з російською компанією "Газпром" щодо постачання природного газу в Україну, а голова правління компанії Євген Бакулін терміново повертається в Київ через загрозу блокування податковими органами України роботи компанії силовим шляхом.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас