Черновецький виділив 1 млн грн на новорічні подарунки дітям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький виділив 1 млн грн на новорічні подарунки дітям

Казна та Політика
66
Кошти в сумі 943,8 тис. грн. доручив виділити зі столичного бюджету Київський міський голова Леонід Черновецький для забезпечення дітей із соціально незахищених сімей та інтернатів подарунками і квитками на новорічні і різдвяні вистави в культурно-художні заклади міста.
Як повідомили в прес-службі КМДА, діти одержать запрошення в Національний палац мистецтв "Україна", Міжнародний центр культури і мистецтв, київський Палац дітей та юнацтва, Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка та інших. У цілому цього року планується придбати 31,3 тис. квитків і стільки ж подарунків.
Відповідно до прийнятого рішення, у першу чергу, подарунки одержать діти-сироти, діти, позбавлені батьківської опіки, діти-інваліди, діти, які постраждали в результаті Чорнобильської катастрофи, діти військовослужбовців, працівників правоохоронних органів і журналістів, батьки яких загинули під час виконання службових обов'язків, діти з малозабезпечених і багатодітних сімей, діти, які залишилися без опіки, вихованці шкіл-інтернатів.
Крім того, діти пільгових категорій одержать подарунки і до дня Святого Миколая.
У КМДА також повідомили, що цього року на зимових канікулах у дитячих оздоровчих закладах Київської, Закарпатської, Тернопільської та Івано-Франківської області відпочинуть 1 тис. 645 маленьких киян зазначеної категорії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас