Найбільший банк в США ще не вибрався з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший банк в США ще не вибрався з кризи

Казна та Політика
239
Аналітики великого комерційного банку "Goldman Sachs" заявили, що зараз цінні папери одного з найбільших банків у США "Citigroup" опустилися до рівня "продавати".
Це означає, що брокери на фондовому ринку рекомендують своїм клієнтам якомога швидше позбуватися від акцій цієї компанії, повідомляє "EuroNews".
Найбільший банк в Америці сильно постраждав від кризи житлового кредитування, потім ця криза розширилася на всю кредитну сферу. Банк же вкладав занадто багато в ризикові проекти і постраждав від кризи кредитування найбільше.
Раніше правління банку вже вимушено було списати $2,250 млрд. боргів і тепер заявляє, що "Citigroup" почав поступово переборювати системну кризу. Ускладнення справ у банку вже привело до того, що в недавнім минулому індекси промислового розвитку США впали. А великі інвестиційні компанії вирішили створити спеціальний інвестиційний фонд для стабілізації ситуації на ринку кредитування.
Керівництво "Citigroup" уже замінило генерального директора банку, але результату це поки не принесло. Аналітики пророкують, що незабаром банк може списати ще $10 млрд. боргів і різко скоротити виплату по дивідендах.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас