У Львові з'явились спеціальні гроші для хабарників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові з'явились спеціальні гроші для хабарників

Валюта
221
Партія "Велика Україна" "для задоволення апетитів корумпованого чиновництва" випустила нові гроші, призначені для підкупу нечистих на руку осіб, - "хабарильйон", повідомляє Львівський портал.
Як повідомляє прес-служба Львівської крайової організації партії "Велика Україна", випуск цієї "валюти" супроводжує акцію опитування громадської думки жителів Львова "Рейтинг корумпованості державних установ міста Львова. Ефективність антикорупційної діяльності влади".
На специфічній купюрі для хабарника щедро розміщені цифри із шістьма нулями, щоб не кривдити корупціонерів малим розміром хабара. Також на цій "валюті" чітко зазначене її призначення - "1000000 грошей на хабар", повідомляє прес-служба.
Прикрасою купюри є зображення хабарника, одягненого в дорогий стильний костюм і сніжно-білу сорочку з бездоганною краваткою. Купюру супроводжує спеціальна інструкція з використання "хабарильйона".
Відтепер львів'яни, відзначає прес-служба, які страждають від нахабності ненаситних чиновників, мають можливість угамувати жадібність посадових осіб "хабарильйоном".
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас