Генпрокуратура порушила 2 справи за фактом спроби рейдерського захоплення "Дарниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура порушила 2 справи за фактом спроби рейдерського захоплення "Дарниці"

Кримінал
128
Генеральна прокуратура порушила 2 кримінальні справи за фактом спроби рейдерського захоплення закритого акціонерного товариства "Фармацевтична фірма "Дарниця" (Київ).
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба Генпрокуратури.
За даними прес-служби, Генпрокуратура порушила кримінальні справи за фактом підробки рішення Соснівського районного суду Черкас і винесення свідомо неправосудних рішень суддею Згурівського районного суду Київської області.
Справи були порушені за результатами перевірки Генпрокуратури звернень голови правління, генерального директора "Дарниці" про спробу рейдерського захоплення майна й акцій товариства.
Крім цього, Генпрокуратура внесла пропозицію до Вищої ради юстиції про прийняття подань про звільнення суддів, які приймали незаконні рішення.
За допущені порушення законодавства про цінні папери порушено дисциплінарне провадження щодо керівника департаменту Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку.
Як повідомляло агентство, раніше власник реєстру акціонерів товариства "Дарниця" компанія "Фармреестр" (Київ) заявляла про втрату реєстру акціонерів "Дарниці".
Асоціація фармацевтичних виробників заявляла про спробу рейдерського захоплення "Дарниці".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас