В Україну незаконно ввозять тисячі автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну незаконно ввозять тисячі автомобілів

Казна та Політика
1557
Під час перевірки працівники Державної митної служби встановили, що за 2005-2006 роки одна з українських фірм незаконно ввезла в країну 1 950 автомобілів.
Державна митна служба повідомляє, що на початку жовтня нинішнього року Центральна регіональна митниця порушила кримінальну справу за фактом незаконного ввозу 18 автомобілів на суму 0,7 млн гривень на адресу однієї з українських фірм із приховуванням від митного контролю. Документи, які підозрювані надали правоохоронцям, містили неправдиві дані щодо вартості і відправника товару транспортних засобів.
Під час ж додатково проведеної перевірки виявилося, що за тією ж схемою та ж фірма за 2005-2006 роки незаконно ввезла в країну ще 1 950 автомобілів на суму близько 50,5 млн гривень.
За цим фактом Центральна регіональна митниця склала протокол про порушення митних правил за ст. 352 Митного кодексу України ("Дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України із приховуванням від митного контролю").
Матеріали, отримані в ході додаткової перевірки, будуть приєднані до вищезгаданої кримінальної справи, - повідомляє Державна митна служба.
Нагадаємо, що останнє голосне викриття контрабандистів Держмитниця здійснила в серпні цього року, розкривши незаконну зовнішньоекономічну операцію ввезення в країну фармацевтичних препаратів на загальну суму понад 3 млн гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас