"Укртатнафта": Збитки закінчились — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртатнафта": Збитки закінчились

Енергетика
129
За підсумками жовтня поточного року "Укртатнафта" має позитивний фінансовий результат від звичайної діяльності до оподатковування. Це відбулося всупереч попередньому плану, відповідно до якого результат від звичайної діяльності до оподатковування в жовтні місяці приблизно повинен був скласти -127, 7 млн грн (збитки).
Проте, за підсумками минулого місяця, даний показник склав +6,7 млн грн (прибуток) - таким чином, у жовтні був перерваний ланцюг збиткових для "Укртатнафти" місяців роботи. Про це повідомили в прес-службі компанії.
Слід зазначити, що позитивний фінансовий результат досягнуто фактично за останню декаду жовтня, незважаючи на значне зниження обсягів переробки нафтової сировини (у жовтні компанією було перероблено 388, 8 тис. тонн нафти; у вересні обсяг переробки склав 544, 2 тис. тонн).
Вихід на даний рівень прибутку став можливим завдяки своєчасним і ефективним управлінським рішенням у сфері нормалізації фінансово-виробничої діяльності Компанії - у тому числі, переходу на прямі контракти з компаніями-власниками мереж АЗС і великими промисловими підприємствами. Крім того, було усунуто монопольне положення оператора в області реалізації нафтопродуктів виробництва АТ "Укртатнафта" - компанії "Новойл" (афілійованої з посадовими особами АТ "Татнафта").
За матеріалами:
Izvestia.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас