Київрада планує прийняти рішення щодо зносу споруди біля НСК "Олімпійський" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада планує прийняти рішення щодо зносу споруди біля НСК "Олімпійський"

Нерухомість
252
Сьогодні, 1 листопада, на пленарному засіданні депутати Київської міської ради мають намір ухвалити рішення щодо знесення будинку перед національним спорткомплексом (НСК) "Олімпійський".
Відповідний проект рішення вніс до порядку денного секретар Київрада Олесь Довгий. За його словами, проект рішення підготовлений задля виконання доручення президента України Віктора Ющенка про необхідність термінового вирішення питання про знесення цього будинку і з метою підготовки столиці до проведення фіналу футбольного чемпіонату Євро-2012.
У підготовленому проекті рішення Київради передбачається звертання до компанії "Юджин", що здійснювала будівництво торгово-розважального комплексу перед НСК "Олімпійський", з вимогою провести конкурс на оцінку споруди. Крім того, депутати звернуться до Кабінету міністрів із проханням профінансувати витрати компанії "Юджин" відповідно до оцінки споруди незалежними експертами.
Олесь Довгий висловив бажання швидше укласти всі відповідні договори щодо демонтажу будинку торгово-розважального комплексу, і таким чином, цивілізовано вирішити це питання. Також секретар Київради уточнив, що проект рішення про знесення будинку, що виноситься сьогодні на сесію, має всі узгодження, у тому числі Кабінету міністрів і компанії "Юджин".
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас