"Газекс-Україна" офіційно зобов'язалася виплатити компенсації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газекс-Україна" офіційно зобов'язалася виплатити компенсації

Енергетика
164
Ввечері, 23 жовтня, виконавчий директор ТОВ "Газекс-Україна" Віталій Демьянюк і виконуючий обов'язки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар підписали офіційну угоду про виплату допомоги в 500 тис. гривень на кожного загиблого від вибуху газу.
Бондар відзначив, що крім зазначеної суми, компанія "Газекс-Україна" повністю оплатить податки на доходи фізичних осіб при одержанні цієї матеріальної допомоги. Кошти почнуть перераховувати в "Ощадбанк" 24 жовтня на персональні рахунки родин загиблих. За словами Віктора Бондаря, ТОВ "Газекс-Україна" також має намір виплатити заявлені раніше 20 млн. гривень, які вже виділені і чекають підготовки документів на розподіл серед родин потерпілих.
У свою чергу, пан Бондар повідомив, що на даний момент вирішується подальша доля "Дніпрогазу" - щодо його розвитку, кадрового зміцнення, збільшення зарплати, а також про проведення нової тарифної політики, і про інвестування 250 млн. гривень у розвиток дніпропетровських газорозподільних мереж.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас