Курочкіна визнали невинним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курочкіна визнали невинним

Кримінал
260
Суд вирішив, що російський бізнесмен до злочину не причетний, і виправдав його.
Святошинський районний суд міста Києва визнав убитого в березні цього року російського бізнесмена Максима Курочкіна невинним, повідомив адвокат Василь Діденко. Відповідну постанову суд оголосила 24 вересня. У рішенні суду говориться: «Курочкіна Максима Борисовича визнати невинним і виправданий у зв'язку з недоведеністю участі підсудного у здійсненні злочину».
Адвокат також відзначив, що рішення суду ще не набрало чинності, оскільки може бути оскаржене протягом 15 доби з моменту оголошення.
Нагадаємо, 20 листопада 2006 року російський бізнесмен Максим Курочкін був затриманий у міжнародному аеропорті «Бориспіль» зв постановою Голосіївського райсуду Києва. За даними Національного центрального бюро Інтерполу в Україні, Курочкін підозрювався в причетності до здійснення двох злочинів, передбачених ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України.
23 листопада Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжним заходом для Курочкіна утримання під вартою терміном на два місяці, потім продовжив його ще на місяць.
У лютому Головне слідче управління УМВД України в м. Києві та прокуратура передали у Святошинський райсуд кримінальна справа щодо Курочкіна за вимагання.
27 березня в Києві поблизу будинку Святошинського суду, який розглядав кримінальну справу, Курочкін був застрелений, а співробітник конвою - поранений.
21 квітня прес-служба Генпрокуратури повідомила, що Службою безпеки України та Міністерства внутрішніх справ затримані особи, яких підозрюють у причетності до здійснення вбивства Курочкіна та директора Дніпропетровського ринку "Озерка" Володимира Воробйова і ще низки інших тяжких і особливо тяжких злочинів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас