Мінфін: Дохідна частина загального фонду держбюджету перевиконана на 1 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін: Дохідна частина загального фонду держбюджету перевиконана на 1 млрд грн

Казна та Політика
127
Дохідна частина загального фонду державного бюджету за 9 місяців поточного року перевиконана на 1 млрд грн. Водночас Мінфін забезпечує стовідсоткове фінансування видаткової частини бюджету. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства фінансів.
На постійному контролі знаходиться фінансування таких видатків: боротьба з туберкульозом, профілактика та лікування СНІДу, лікування онкологічних хворих. На ці цілі за вересень додатково використано близько 40 млн грн. У повному обсязі виконані зобов’язання держави з попередньої оплати медикаментів та діагностичних препаратів.
Також здійснено попередню оплату придбання складових апарату "Гамма-ніж" та оплачено проектно-кошторисну документацію на будівництво спеціального приміщення для його встановлення в сумі 16,8 млн грн.
Виділено 9,9 млн грн на випуск книжкової продукції за програмою "Українська книга".
Крім того, за низкою соціально-важливих бюджетних програм на січень-вересень було наближено видатки (тобто, гроші виділяються раніше запланованого) зокрема: на розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей - у сумі 34,1 млн грн; створення та розповсюдження національних фільмів – 4,0 млн грн, для місцевих бюджетів: на комп'ютеризацію та інформатизацію загальноосвітніх навчальних закладів районів у сумі 30,0 млн грн, на створення рекреаційних зон, меморіальних та музейних комплексів, розвиток історико-культурних пам’яток та заповідників – 6,0 млн грн грн; обласному бюджету Одеської області на завершення комплексної реконструкції, реставрації та введення в експлуатацію Одеського державного академічного театру опери та балету – 27,3 млн грн.
Тобто, ці програми виконані в середньому на 80% і за умови розв’язання проблеми блокування тендерних процедур, ці програми буде виконано безумовно стовідсотково.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас