Для грабіжника банку не можуть знайти статтю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для грабіжника банку не можуть знайти статтю

Кримінал
232
У Кемеровській області припинена спроба пограбування банку. Парубок у камуфляжній масці ввірвався вдень у приміщення одного з банків міста Анжеро-Судженськ і, загрожуючи пістолетом, зажадав у касира гроші. Жінка вирішила, що в банку проходять чергові навчання, натиснула, як ведеться, "тривожну кнопку" і вийшла зі свого робочого приміщення.
Грабіжник постояв біля каси, але, не дочекавшись грошей, відправився до сусіднього магазина з тими ж вимогами. Там продавець спокійно пояснила йому, що грошей у неї нема, вона їх тільки що здала. Після цього парубок пішов до третього торгового павільйону, де його й затримали прибулі по сигналу "тривожної кнопки" співробітники міліції.
У цей час органи дізнання УВС по Анжеро-Судженську з'ясовують всі деталі що сталися й вирішують питання про залучення парубка до відповідальності. "Справа це дійсно проблематична, оскільки погрози хлопця в жодному випадку не були сприйняті реально, нічого що підпадає під ту або іншу статтю Адміністративного, або Кримінального кодексу він не зробив", - пояснив представник прес-служби ГУВД.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас