"Фармреєстр" заявляє про втрату реєстру "Дарниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Фармреєстр" заявляє про втрату реєстру "Дарниці"

Кримінал
467
Власник реєстру акціонерів найбільшого виробника лікарських препаратів закритого акціонерного товариства "Фармацевтична фірма "Дарниця" (Київ) компанія "Фармреєстр" (Київ) заявляє про втрату реєстру акціонерів "Дарниці".
Про це говориться в повідомленні "Фармреєстра".
"Відбулася втрата системи реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" без можливості його відновлення власними силами ЗАТ "Фармреєстр", - сказано в повідомленні.
Відповідно до повідомлення, остання копія системи реєстру акціонерів існує станом на 8 червня 2007 року.
"Фармреєстр" пропонує всім акціонерам "Дарниці", інформація про які існує у вищевказаній копії системи реєстру, протягом 15 робочих днів з моменту публікації цього повідомлення (21 вересня) пред'явити сертифікат акцій "Дарниці".
Як повідомляло агентство, у вересні Асоціація фармацевтичних виробників заявила про спробу рейдерського захоплення "Дарниці".
Зокрема, Асоціація заявляє про незаконне вилучення з реєстратора "Дарниці" закритого акціонерного товариства "Фармреєстр" частини документів системи реєстру власників цінних паперів "Дарниці".
Далі, відповідно до листа, ці дані з порушенням законодавства були передані іншому реєстратору - товариству з обмеженою відповідальністю "Депозит" (Дніпропетровськ).
У вересні 2005 року 6 фармацевтичних компаній вирішили створити Асоціацію фармацевтичних виробників України.
На даний момент до Асоціації входять компанії: "Дарниця", корпорація "Артеріум" (Київ-Львів), "Фарма Старт" (Київ), "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" (Київ), "Фармак" (Київ) і "Інтерхім" (Одеса).
2005 рік "Дарниця" закінчила із чистим прибутком 15,45 млн. гривень.
82,27% акцій "Дарниці" належать компанії Nord Star Pharmashare Ap (Данія).
Виробничі потужності "Дарниці" становлять понад 500 млн. ампул і близько 200 млн. упакувань готових лікарських засобів на рік.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас