З'явилося нове джерело інформації про українську іпотеку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явилося нове джерело інформації про українську іпотеку

Кредит&Депозит
509
Відкрився для користувачів новий сайт про іпотечне кредитування: www.mortgage.net.ua
На сьогоднішній день в Україні працює понад 160 банків, більшість із яких пропонують ті або інші програми іпотечного кредитування, що відрізняються за термінами, ставках, комісіях, розмірами наповнення, умовами погашення та іншими особливостям. Не завжди є можливість і час розібратися в такому достатку умов, особливо коли необхідно одержати кредит у найкоротший термін.
Сайт www.mortgage.net.ua є інтернет-представництвом компанії «Про-Контракт», що робить консультаційну та іншу підтримку в одержанні іпотечних кредитів, як для приватних осіб, так і для юридичних.
Створення ресурсу ініційоване банком «Контракт». Банк «Контракт» не надає іпотечні кредити, тому кредитні брокери компанії «Про-Контракт» є незаангажованими, об'єктивними консультантами в сфері іпотечного кредитування.
Банк «Контракт» працює з 1993 року. «Контракт», спільно зі своїми дочірніми консалтинговими компаніями «Аудит-Контракт», «Про-Контракт» та «Юра-Контракт», входить до групи W.J.Group (Дабл Ю Джей Груп) - одного з найбільших експортерів і переробників зернових та олійних культур із країн СНД і Східної Європи.
Банк «Контракт» активно співпрацює з юридичними та приватними особами з факторингу, овердрафту, лізингу, кредитуванню, депозитним програмам, розрахунково-касовому обслуговуванню, видачі гарантій, іпотечному, юридичному консалтингу, іншим банківським і консалтинговим продуктам. Компанія «Аудит-Контракт» надає послуги з аудиту, веденню бухгалтерського обліку. «Юр-Контракт» консультує з юридичних питаньх. «Про-Контракт» - з іпотечного кредитування, забезпеченню безпеки бізнесу. Компанії групи «Контракт» надають послуги з аутсорсингу найрізноманітніших функцій і завдань підприємств-клієнтів.
За матеріалами:
Контракт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас