Експерти: За останній рік кількість котеджних селищ зросла у 1,5 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: За останній рік кількість котеджних селищ зросла у 1,5 рази

Нерухомість
266
Ринок заміського котеджного будівництва Київської області є одним з тих сегментів нерухомості столичного регіону, який найбільш бурхливо розвивається. За даними компанії Канзас за останній рік кількість представлених у будь-якому виді на ньому котеджних селищ зріс як мінімум у 1,5 рази, - повідомляє FINANCE.UA аналітичний відділ компанії.
Крім того, обсяг котеджного ринку давно перевищив пів мільйона квадратних метрів.
Значне збільшення обсягу коттеджного ринку Київської області очікується у 2008 році. Відповідно до планів забудовників, цього року до здачі в експлуатацію заплановано 15 котеджних селищ. При цьому загальна кількість побудованих квадратних метрів житла в котеджних містечках повинна перевищити мільйон.
Із цікавих тенденцій ринку заміської нерухомості Київської області також можна відзначити збільшення частки проектів класу «Бізнес» і зрослу увагу забудовників до рівня забезпечення містечок об'єктами інфраструктури (від дитячих і спортивних площадок до шкіл і поліклінік).
Що стосується прогнозів, то, на думку аналітиків компанії «Канзас», у майбутньому варто очікувати жорсткості конкуренції в сегменті «Эліт» та «Бізнес», що виведе проекти економа-класу на пріоритетні позиції. Це у свою чергу приведе до ще більшого відтоку покупців житла з Києва, які замість квартири купуватимуть котедж або таун-хаус для постійного проживання або вкладення коштів.
Крім того, із загостренням конкуренції на ринку заміської нерухомості Київського регіону, грамотна концепція і правильне розкручування буде ставати все більш необхідним фактором успіху продажів котеджного селища.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас