Профспілки залізничників вимагають відставки Рудьковського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Профспілки залізничників вимагають відставки Рудьковського

277
Вільні профспілки залізничників України вимагають від Миколи Рудьковського подати у відставку з посади міністра транспорту і зв'язку.
Про це заявив голова Вільних профспілок залізничників України Григорій Недвига на прес-конференції.
За його словами, Вільні профспілки залізничників прийняли відповідне звертання до міністра. "Звертаємося до Вас із вимогою піти у відставку. Ми сподіваємося, що у Вас ще збереглося поняття честі і гідності, щоб визнати свою професійну непридатність на цій посаді", - говориться у зверненні.
"Ми, залізничники, з більшим практичним досвідом ще не бачили за роки незалежності нашої України такого непрофесійного керівника, ніхто з Ваших попередників не приймав стільки не потрібних для галузі абсурдних рішень, не висував стільки прожектерських планів, які дискредитують нашу галузь і Україну в очах усього світового співтовариства", - відзначають залізничники.
Як повідомлялося, 4 вересня РНБО визнала необхідним відсторонити Рудьковського від виконання повноважень міністра транспорту і Шуфрича - від виконання повноважень міністра з надзвичайних ситуаціях.
Прем'єр-міністрові Віктору Януковичу було доручено вжити заходів у виконання відзначених рішень РНБО.
6 вересня Президент Віктор Ющенко підписав укази, якими ввів у дію рішення РНБО про відсторонення Рудьковського та Шуфрича від виконання повноважень міністрів.
На сьогодні Кабмін не прийняв відповідних заходів щодо виконання зазначених рішень.
За матеріалами: Укррудпром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас