Директора обласних центрів Державної служби зайнятості знайомляться з компанією Softline — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директора обласних центрів Державної служби зайнятості знайомляться з компанією Softline

148
Наприкінці травня відбулася зустріч директорів обласних центрів Державної служби зайнятості і фахівців Державного центра зайнятості (Київ) з розроблювачами програмної частини групи підсистем «Соціальні послуги і Фонд» Єдиної іформаційно-аналітичної системи (ЄІАС) «Служба зайнятості».
Під час зустрічі в офісі компанії Softline директора обласних центрів зайнятості були ознайомлені з результатами впровадження групи підсистем «Соціальні послуги і Фонд» Єдиної іформаційно-аналітичної системи (ЄІАС) «Служба зайнятості» у пілотних центрах зайнятості, а також з іншими підсистемами ЄІАС.
У травні поточного року були завершені роботи з впровадження в дослідно-промислову експлуатацію інформаційної системи в Коростишевському районному, Новоград-Волинському міському центрах зайнятості.
Після того, як голова правління Softline, Антон Марреро, провів ознайомлювальну екскурсію по компанії, Олена Шараевська, заступник директора департаменту «Проекти в державному секторі», розповіла гостям про результати впровадження ЄІАС, про плани подальшого впровадження системи в Житомирській області. Також вона освітила основні напрямки розвитку ЄІАС «Служба зайнятості» і виразила основні побажання по підготовці районних і обласних центрів зайнятості до впровадження системи.
За час перебування в компанії Softline директора обласних центрів зайнятості змогли ознайомитися з роботою Навчального центра компанії і служби «Гаряча лінія», тісна взаємодія з який почнеться в міру впровадження групи підсистем «Соціальні послуги і Фонд» ЄІАС в областях України. Директори переконалися в доцільності служби «Гаряча лінія» і в ефективності такої підтримки.
Крім цього, під час презентації директора обласних центрів високо оцінили роботу зовнішнього і внутрішнього порталів Державної служби зайнятості України. Також їхній увазі була представлена корпоративна інформаційна система «Megapolis.Бюджетування і Контролінг™».
Наступним етапом у створенні Єдиної іформаційно-аналітичної системи (ЄІАС) «Служба зайнятості» є її упровадження у всіх регіонах України протягом найближчих двох років.
Розробка ЄІАС почалася в 1998 році згідно «Національній програмі інформатизації» силами фахівців найбільшого розроблювача програмного забезпечення – компанії Softline (генеральним підрядчиком є компанія BMS). Упровадження системи передбачає використання комп'ютерних технологій у роботі служби зайнятості на всіх рівнях і спрямовано на створення єдиного інформаційного середовища, у т.ч. єдиного по всій Україні банку вакансій і навчальних закладів, у яких здійснюється навчання відповідно до потреб служби зайнятості.
Про компанію Softline.
Компанія Softline (ISO 9001) є ведучим національним розроблювачем інформаційних систем, а також проектним інтегратором програмного забезпечення всесвітньо відомих виробників. В даний момент у компанії працює більш двохсот сімдесятьох висококваліфікованих співробітників. Гнучкість і інтегрованість рішень компанії привертає увагу таких замовників, як державні, виробничі, фінансові, торгові компанії й установи. Клієнтами компанії є великі підприємства й організації в Україні, США, Швейцарії, Росії, Узбекистану.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас