Американська родина виграла в лотерею 314 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська родина виграла в лотерею 314 млн доларів

232
Родина з американського штату Огайо виграла в лотерею джек-пот 314 млн доларів. У понеділок батько 65-літній пенсіонер Девід Котерел і двоє його дорослих дітей - син і дочка заявили про те, що мають намір отримати свій виграш відразу готівкою. Це значно зменшило суму, але однаково щасливому сімейству належить майже 146 млн доларів, передає ІТАР-ТАРС.
Навіть після того, як із цієї суми буде віднято податки, родина до кінця життя не буде ні в чому бідувати, повідомив представник лотереї Powerball. Відповідно до правил, той хто виграв може забирати гроші протягом 29 років вроздріб або отримати суму одноразово, однак у цьому випадку вона значно зменшиться.
Як заявила дочка Котерела, 46-літня робітниця поштової служби США Лінн, вона має намір залишити роботу. Те ж саме збирається зробити і її 42-літній брат Девід, що зараз трудиться на заводі із збирання автомобілів. Їх батько до виходу на пенсію також працював на автоскладальному підприємстві.
Цікаво, що це четвертий за величиною джек-пот лотереї Powerball за її 22-літню історію. Рекорд був поставлений у лютому 2006 року, коли вісім співробітників м'ясокомбінату в місті Лінкольн (штат Небраска) виграли 365 млн доларів. Квитки лотереї Powerball продаються в 29 американських штатах, а також у столичному федеральному окрузі Колумбія і на Віргінських островах.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас