"Хрещатик" продовжує добру традицію меценатства і спонсорства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Хрещатик" продовжує добру традицію меценатства і спонсорства

129
Банк «Хрещатик», підтверджуючи свою соціальну відповідальність, виступив генеральним спонсором Третього фестивалю народного прикладного мистецтва «Карпатський вернісаж» та ексклюзивним спонсорам Міжнародного фестивалю документального й аматорського кіно «Terra Vita»
Фестиваль "Карпатський вернісаж", що відбувся 8-9 вересня 2007 р. в Івано-Франківську, дістав неофіційний статус родинного свята на Прикарпатті. Учасники заходу — народні умільці і художні колективи — протягом двох днів дарували присутнім радість, а відвідувачі змогли придбати цікаві витвори народного мистецтва з дерева, кераміки, бурштину, яскраві вишиванки, а ще — отримати максимум інформації про знаних майстрів і спонсорів фестивалю, серед яких своєю активністю відзначився банк «Хрещатик».
У святковій програмі «Карпатського вернісажу» виступила й дипломант Всеукраїнського фестивалю естрадної пісні «Зорепад» Юліана Веселовська, вихованиця відомого коломийського Центру дитячої творчості, який давно співпрацює з банком «Хрещатик», представляючи його на всіх культурних заходах Івано-Франківщини.
Соціальна орієнтованість банку «Хрещатик» підтверджує і його підтримка Міжнародного фестивалю документального й аматорського кіно «Terra Vita», що пропагує захист довкілля та культурної спадщини Причорномор’я.
— Є кілька речей, які не можуть не турбувати людство, — зазначає заступник голови Правління Ольга РАТУШНЮК, — але насамперед це демографічна криза, безпритульні діти, положення людей похилого віку в нашій країні, а ще — екологія флори і фауни нашої держави. Банк «Хрещатик», позиціонуючи себе як соціально відповідальна фінансова установа, сьогодні підтримує не лише дітей та пенсіонерів, надаючи спонсорську допомогу та створюючи привабливі банківські продукти для них, ми підтримуємо українську екологію, бо хочемо, щоб кожен українець усвідомив, що це наше майбутнє і наше життя.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас