Укрексімбанк відкрив представництво в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк відкрив представництво в США

204
Державний Укрексімбанк відкрив своє представництво в США. На думку експертів, це дозволить банку підсилити підтримку своїх клієнтів - експортерів на ринки США.
Учора був офіційно отриманий дозвіл Федеральної резервної системи на відкриття представництва держбанку в Нью-Йорку.
Нью-йоркський офіс банку не буде брати участь у розміщенні державних облігацій. Представництво сконцентрується на фондуванні материнського банку, а також буде надавати підтримку українським компаніям-експортерам у США.
Тим часом банкіри вважають, що банківські представництва за кордоном носять більш презентаційні, ніж бізнесів-функції. Тому нью-йоркський офіс Укрексімбанку навряд чи дозволить останньому знизити ставки на позикові ресурси. Фінансові ризики не міняються через наявність або відсутність у банку представництва в тій чи іншій країні, а з погляду проведення road show представництво також малофункційне.
"Інтернет зараз настільки розвинений, що є т.зв. conference-call, що дозволяє банкірам спілкуватися з інвесторами в будь-якому куточку світу. Банк хіба що може більш оперативно реагувати на зміни на ринку, аналізувати і запускати нові проекти", - вважає перший заступник голови правління банку Фінанси і кредит Сергій Борисов. На його думку, нью-йоркський офіс Укрексімбанку покликаний скоріше підвищити зручність роботи клієнтів банку зі своїми американськими партнерами. "Американські бізнесмени одержують можливість на своїй землі поспілкуватися з банком, або з його клієнтом - своїм потенційним партнером. Це допомагає налагоджувати контакти", - резюмує Сергій Борисов.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас