Огляд ринку дорогоцінним металів за 20 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Огляд ринку дорогоцінним металів за 20 серпня

Банківські метали
110
Станом на 20 серпня ситуація на ринку дорогоцінних металів характеризувалася підвищення котирувань, - коментує ситуацію на ринку прес-служба Правекс-Банку.
Учора під час ранкової торговельної сесії в Азії золото характеризувалося підвищенням у діапазоні $654-$656 за унцію, а при відкритті Нью-Йоркської товарної біржі золото на торгах було на рівні $654,60.17 серпня на товарній біржі в Нью-Йорку закриття було зафіксовано на цифрі $656,30 за унцію.
Останні торги минулого тижня завершилися ростом ринку золота. Це зростання скоротило майже на 40 % ті втрати, що ринок зафіксував напередодні. Те. Що сталося підвищення покупки ринку в п'ятницю відбулося під впливом чергового кроку ФРС США, спрямованого на стабілізацію ситуації, ситуації яка виникла у зв'язку із проблемами кредитування і недостачі ліквідності фінансового ринку США. Для долара, те що сталося означало повернення до падіння, і учасники ринку золота успішно скористалися можливостю покупки ринку за більш низькими доларовими цінами.
Що ж стосується подальших перспектив ринку золота на тлі нових змін, що з'явилися, у грошово-кредитній політиці ФРС, зараз тут з'являються всілякі оцінки.
Лондонський ранковий фіксінг 20 серпня склав $658,50 за унцію, тоді як курс Нацбанку України був установлений на позначці $653,00 за унцію.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас