Регіонали пропонують продати майно Ради на світових акуціонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіонали пропонують продати майно Ради на світових акуціонах

Казна та Політика
146
У рамках передвиборної кампанії за боротьбу з депутатськими пільгами Партія Регіонів пропонує продати на світових аукціонах Сотбі та Крісті приналежній Верховній Раді санаторії в Криму, а також клініку Феофанія під Києвом.
Про це на прес-конференції в Києві заявив Борис Колесников, глава виборчого штабу ПР, пише Новий Регіон.
"Ми будемо пропонувати, щоб ті непрофільні активи, які належать Верховній Раді, а також державному управлінню справами, були виставлені на продаж на світових аукціонах. У першу чергу, це клініка Феофанія з 152 га землі поблизу Києва, а також санаторій Нижня Ореанда з 49 га площі, а також Південний у Форосі з 15 га та Чорноморський у Ялті теж з 15 га", - сказав Колесников.
"Всі отримані кошти від продажу, а ми за середніми підрахунками плануємо, що від цього буде отримано 2.5-3 млрд. гривень, будуть збережені в активах Криму і Києва", - пообіцяв представник Партії Регіонів.
У відповідь журналісти відразу запитали Колесникова, чи не вважає він, що розпродаж активів Верховної Ради буде сполучена з корупцією. Однак він стверджує, що продаж на світових аукціонах виключає крадіжку бюджетних коштів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас