Вартість золота впала, так як фінансові ринки не дають йти на ризик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість золота впала, так як фінансові ринки не дають йти на ризик

Банківські метали
340
Вартість золото впала, тому що фінансові ринки викликали чергову хвилю відхилення від ризикованих угод та активували продаж на товарному ринку, адже трейдери поспішають покрити збитки.
Нафта, більшість коштовних металів і природний газ також подешевіли сьогодні ранком, і це не додало впевненості на біржі дорогоцінних металів.
Поки золото впевнено тримало курс вище свого психологічного рівня 660 дол. в умовах хибкого положення світових ринків, було досить інвесторів, готових купувати його як надійний вид капіталовкладення. За словами аналітиків, зараз назвати положення золота гарним дуже складно, оскільки під час кризи золото звичайно бути ризикованим і мінливим видом капіталовкладення.
До 9:22 ранку в Лондоні золото на споті котирувалося на рівні 665,28 дол. за унцію, опустившись із 669,00 дол., відзначеного наприкінці вчорашніх торгів у Нью-Йорку.
За останні кілька тижнів, коли вибухнула криза на американському кредитному ринку, курс золота значно не виріс і не впав.
Сьогоднішній більш сильний долар ніяк не допоміг золоту, оскільки він робить його дешевше для власників інших валют.
Інші метали. Срібло опустилося із учорашніх 12,53 дол. до 12,49 дол. Платина опустилася з 1262 дол. до 1251 дол., палладій - з 346 дол. до 340 дол.
За матеріалами:
CSC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас