Дніпропетровська ОД АППБ "Аваль" зайняла I-е місце по кількості виданих мікрокредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпропетровська ОД АППБ "Аваль" зайняла I-е місце по кількості виданих мікрокредитів

Кредит&Депозит
79
За результатами рейтингу Європейського банку реконструкції і розвитку і Німецько-українського фонду, Дніпропетровська обласна дирекція акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» зайняла перше місце по кількості виданих кредитів, кількісному і якісному стану кредитного портфеля по програмі мікрокредитування в 2001-м року і першому кварталі 2002 року серед 36 філій і дирекцій 5-ти банків-партнерів, що працюють по програмі ЕБРР і НУФ .
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажів Дніпропетровської ОД.
За інформацією прес-служби, за період роботи з програми мікрокредитування по лінії Німецько-українського фонду і Європейського банку реконструкції і розвитку (з 1999 року) Дніпропетровська обласна дирекція АППБ «Аваль» видала близько 1120 кредитів підприємствам малого і середнього бізнесу на загальну суму, еквівалентну, більш 8 млн дол. США. При цьому кредитні кошти направлялися на розвиток міського автотранспорту (800 тис. дол. США), розвиток охорони здоров'я (300 тис. дол.), сільське господарство (400 тис. дол.), розвиток виробництва (4 млн. долл.), торгівлю (2 млн. дол.).
За станом на 1 травня поточного року кредитний портфель Дніпропетровської ОД уключав понад 500 кредитів на загальну суму близько 2 млн. дол. США. Як повідомили у відділі маркетингу і продажів ДОД, у середньому дирекція видає 80 кредитів на місяць, а під кінець року число видаваних щомісяця кредитів повинне перевищити 140. При цьому в 2002 році планується подальше збільшення кредитного портфеля по програмі НУФ і ЕБРР до 2,5 млн. дол. США в еквіваленті. (Кредитний портфель по мікрокредитах у 2001 році виріс у порівнянні з 2000 роком на 246 проц.). Основний приріст кредитного портфеля, як повідомили в Дніпропетровської ОД, планується за кредитування рахунок клієнтів банків, що не працюють по програмах НУФ і ЕБРР, а також клієнтів, що ніколи не кредитувалися в банках раніше.
Як повідомили у відділі маркетингу і продажів ДОД, Дніпропетровська дирекція активно працює по розширенню програми кредитування через мережу своїх філій і відділень. З 1999 року по програмах Німецько-українського фонду й ЕБРР самостійно працює Криворізька філія, що видала за цей період близько 300 кредитів. Також програма мікрокредитування була відкрита в 2001 році в Нікопольському і Павлоградском філіях.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас