Янукович похвастався своїми досягненнями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович похвастався своїми досягненнями

Казна та Політика
131
Україна планує до кінця року довести товарообіг з Росією до 28 млрд дол. Така цифра пролунала у виступі Прем'єр-міністра Віктора Януковича на засіданні Кабінету Міністрів у середовище, передає кореспондент «proUA».
Зокрема, у контексті оцінки роботи уряду щодо зовнішніх відносин з країнами світу, Прем'єр відзначив, що очевидні поліпшення із приходом його уряду відзначені у відносинах України та Росії.
"Тільки за чотири місяці цього року товарообіг з Російською Федерацією виріс на 38%", - відзначив Прем'єр і додав, що "при збереженні таких темпів ми зможемо досягти показника 28 млрд. дол.".
Янукович також відзначив поліпшення відносин як зі східними, так і західними партнерами України, зокрема із країнами Євросоюзу. Він додав, що Україною при його керуванні були запропоновані транзитні можливості для гідного співробітництва між сходом і заходом.
Він також відзначив скоординовану роботу уряду, парламенту й Президента щодо вступу України у СОТ.
"Завдяки скоординованим діям уряду, парламентської коаліції й Президента сьогодні Україна знаходиться на завершальній стадії свого вступу до СОТ", - сказав Прем'єр.
Він також додав, що вдалося зробити більше прогнозованими відносини України та НАТО.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас