Азаров: Намічена на 2007 р. програма приватизації буде виконана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Намічена на 2007 р. програма приватизації буде виконана

Фондовий ринок
103
Прийняте судове рішення, що відкриває можливість для приватизації 1% акцій Укртелекому. Про це заявив журналістам сьогодні перший віце-прем'єр міністр, міністр фінансів України Микола Азаров, виступаючи на засіданні Колегії ДПА.
За його словами намічена на 2007 р. програма приватизації буде виконана. "Два великих об'єкти, "Укртелеком" та ОПЗ, я впевнений, теж будуть продані цього року. - відзначив Азаров. - А щодо середніх і дрібних підприємств – то їхня приватизація йде успішно".
Щодо приватизації Одеського припортового заводу Азаров відзначив, що кабінет міністрів повернув до Фонду держмайна проект комплексних умов із продажу 99,48% акцій.
Він уточнив, що в проекті документа були зазначені пункти, які можуть бути витлумачені, як умови, прописані під конкретного покупця.
"Звичайно, покупець ОПЗ повинен буде виконати певні інвестиційні зобов'язання, однак ми не повинні через спеціалізовані умови звужувати коло потенційних покупців. Не має бути спеціалізованих умов "під конкретного покупця", - заявив Азаров.
Стосовно виникаючої затримки продажу пакета акцій і надходження платежів у бюджет, перший віце-прем'єр відзначив, що дата надходження в бюджет засобів від продажу 99,48% акцій ОПЗ не є для Кабміну критичної.
"Ми зможемо виконати наші зобов'язання незалежно від того, коли надійдуть гроші - цього року або наступного. Для нас головне, щоб приватизація вирішила подальші проблеми розвитку цього підприємства", - відзначив Азаров.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас