Київ планує збільшити оклад столичним педагогам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ планує збільшити оклад столичним педагогам

Казна та Політика
95
Депутати Київської міської ради на пленарному засіданні V сесії V скликання, що відбудеться 26 липня 2007 року, мають намір розглянути питання про збільшення розміру посадових окладів працівникам освіти. Про це заявив заступник Київського міського голови, секретар Київрада Олесь Довгий.
Як повідомили в прес-службі Київської міської ради, Довгий відзначив, що депутати також мають намір розглянути питання про додаткову оплату за окремі види педагогічної діяльності. За його словами, з цією метою депутати планують внести зміни в столичний бюджет.
Довгий відзначив, що на всі ці заходи в бюджеті міста виділено майже 70 млн грн. Також він сказав, що відповідно до введення нових розмірів мінімальної заробітної плати й проведенню другого етапу впровадження Єдиної тарифної сітки для працівників бюджетних установ пропонується збільшити прибутки загального фонду бюджету м. Києва на 527,5 млн грн.
Також, за словами секретаря Київрада, на пленарному засіданні планується скасувати два рішення попередньої влади про виділення земельних ділянок під забудову. "Мова йде про ділянку на Березняках поруч із уже скасованою ділянкою на вул. Березняківській, 12 на перетинанні вул. Березняківській і проспекту Тичини. Там знаходиться дитячий майданчик", - сказав секретар Київрада.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас