Чорноморнафтогаз бореться за газопостачання Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорноморнафтогаз бореться за газопостачання Криму

Енергетика
73
Управління магістральних газопроводів Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" до початку осінньо-зимового періоду має намір замінити ізоляцію на ділянці магістрального газопроводу "Армянськ-Джанкой" довжиною 4 км, як повідомили в прес-службі компанії.
На думку фахівців, заміна ізоляції на проблемній ділянці газопроводу, побудованій ще в 1967 році і з тих пір жодного разу капітально що не ремонтувався, дозволить підвищити стабільність газопостачання Криму.
Роботи із заміни ізоляції ведуться з початку липня, і в цей момент фахівці "Чорноморнафтогазу" з дозволу відповідних відомств приступилися до робіт на Перекопському валу - унікальному пам'ятнику фортифікації, що простягнулись через перешийок у декількох кілометрах на північ від Армянську. Закінчення робіт, які ведуться на кошти НАК "Нафтогаз України", заплановано на жовтень 2007 року.
Крім того, до початку осінньо-зимового періоду "Чорноморнафтогаз" силами власного спеціалізованого будівельно-монтажного управління планує замінити аварійні ділянки на магістральних газопроводах "Джанкой-Стрілецьке" (2 км) та "Сімферополь-Севастополь" (2 км).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас