Мінфін: Держбюджет 2008 р. передбачатиме якісно нові бюджетні програми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін: Держбюджет 2008 р. передбачатиме якісно нові бюджетні програми

Казна та Політика
255
"Державний бюджет 2008 року передбачатиме якісно нові бюджетні програми та високий рівень соціальних стандартів", - повідомив заступник Міністра фінансів Анатолій Козименко на семінарі, присвяченому формуванню місцевих бюджетів на 2008 рік.
За словами Козименка, політика Уряду спрямована на стимулювання соціального та економічного розвитку регіонів. Свідчення цьому – ухвалена Кабінетом Міністрів "Концепція реформування місцевих бюджетів", яка задала напрямок реформ бюджетного та податкового законодавства. Мета реформи - посилити фінансову самостійність регіонів, а відтак, і покращити життя громадян.
На семінарі за участю керівників обласних фінансових управлінь та директорів департаментів Міністерства фінансів обговорювались орієнтири – основні підходи - до формування державного та місцевих бюджетів на 2008 рік, а також результати роботи у першому півріччі поточного року.
Як повідомив заступник Міністра фінансів, перевиконання державного та місцевого бюджетів у I півріччі заклало добрий фундамент та сигнал для формування бюджету-2008 зі значно збільшеними видатками на соціальні та інвестиційні програми.
Проект бюджету 2008 року передбачає багато позитивних змін у соціально-економічній сфері, і зокрема, у сфері соціального захисту громадян:
За словами заступника Міністра фінансів, проекти державного та місцевих бюджетів 2008 року мають бути націлені на вирішення злободенних проблем регіонів, збільшення соціального захисту громадян, а також стимулювати економічний розвиток територій.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас