Названо один з найменших аеропортів світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо один з найменших аеропортів світу

Фондовий ринок
859
Аеропорт Хакарітама в місті колумбійському Агуачіка відноситься до списку найменших у світі. Він має лише дві зали очікування, одна з яких знаходиться під манговим деревом, пише ресурс Express з посиланням на відео в TikTok, яке опублікувала одна з пасажирок.
Зазначається, що любителі подорожей часто насолоджуються дорогою до аеропорту не менше, ніж самою подорожжю. В аеропорту міста Агуачіка ледве вистачає місця для скануючої машини. Весь аеропорт складається з двох залів очікування: один для прильоту, а інший для ручної перевірки багажу.
Після приземлення пасажири отримують квиток, щоб повернути свій багаж, перспектива, яка неодмінно може викликати хвилювання у більш тривожних мандрівників. Зона очікування — тінисте місце під манговим деревом. З іншого боку знаходиться злітно-посадкова смуга. А пасажири, які прибули із запізненням, стоять у черзі на сонці. Це другий зал очікування, в який ви потрапляєте, коли збираєтеся на посадку.
Перед входу у другий зал очікування пасажирів очікує ще одна перевірка ручної поклажі. Там є лише один туалет для чоловіків і один для жінок.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас