Найстаріший банк Бразилії додав можливість сплати податків криптовалютою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найстаріший банк Бразилії додав можливість сплати податків криптовалютою

Криптовалюта
251
Найстаріший банк Бразилії додав можливість сплати податків криптовалютою
Найстаріший банк Бразилії додав можливість сплати податків криптовалютою
11 лютого один із найбільших і найстаріших банків Латинської Америки Banco do Brasil заявив про партнерство з Bitfy. У рамках цієї угоди клієнти організації отримають можливість сплатити державні збори і податки криптовалютою.

Як це працюватиме

Процес максимально простий. Клієнт сканує QR-код, йому висвічується сума в реалах, яку можна списати з обраного криптовалютного рахунку.
Технічною інфраструктурою завідує Bitfy, через неї ж протікають платежі. Тому, щоб скористатися новою послугою, потрібно створити рахунок на платформі, а потім поповнити його одним із запропонованих способів.
У Banco do Brazil вважають, що організація може виступити своєрідним посередником. Нова система поєднує в собі зручність із безпекою, оскільки це підзвітна компанія в юрисдикції влади.
Нагадаємо, у грудні минулого року в уряді Бразилії ухвалили проєкт нормативної бази у сфері цифрових активів. Очікується, що він набуде чинності з 1 червня цього року.
Після цього криптовалюта офіційно увійде в обіг на території країни. У зв’язку з цим на місцевому ринку з’являються все нові постачальники послуг. Також нагадаємо, що Binance випустила для Бразилії дебетові картки з доступом до криптовалютного рахунку. Платежі обробляються через систему Mastercard.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
incrypted
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас