Найбільш швидкозростаючий бренд смартфонів у всьому світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільш швидкозростаючий бренд смартфонів у всьому світі

Фондовий ринок
14029
Найбільш швидкозростаючий бренд смартфонів у всьому світі
Найбільш швидкозростаючий бренд смартфонів у всьому світі
Nothing стала найдинамічнішим брендом у світі в сегменті смартфонів і бездротових навушників.
Про це повідомляє PhoneArena.
У першому півріччі 2024 року продажі смартфонів Nothing збільшилися на 246% порівняно з аналогічним періодом попереднього року, а в другому кварталі цього року цей показник досягнув вражаючих 693%.
У таких країнах, як Великобританія, Японія, Саудівська Аравія та Індія, Nothing стала найшвидкозростаючим брендом смартфонів у першому півріччі. Досягти цього успіху компанії допомогла популярність моделей, таких як Nothing (2), Nothing (2a) та Nothing (2a) Plus.
У сегменті бездротових навушників компанія також демонструє значні успіхи. У другому кварталі 2024 року продажі моделей Nothing Ear та Nothing Ear (a) зросли на 769% порівняно з аналогічним періодом минулого року.
У США, Франції, Іспанії, Нідерландах та Італії Nothing став найдинамічнішим брендом бездротових навушників, а загалом у першому півріччі 2024 року їх продаж зріс на 331% порівняно з аналогічним періодом попереднього року.
Взяти кредит на новий смартфон ви можете онлайн на картку в Україні. Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Кредит онлайн на картку

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас