Нагородили соціально відповідальні інвестиційні проєкти (Fin Blogger Award) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нагородили соціально відповідальні інвестиційні проєкти (Fin Blogger Award)

179
Соціально відповідальні проєкти в Україні набули особливого значення після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Для соціально відповідальних проєктів прибуток далеко не на першому місці, головне — розв’язання соціальних проблем, поліпшення якості життя людей та сприяння сталому розвитку.
Під час церемонії нагородження найкращих фінансових блогів України Fin Blogger Award, що відбулася 2 червня 2023 року, обрали й переможця у спеціальній позаконкурсній номінації «Соціально відповідальний інвестиційний проєкт».
Пальму першості у цій номінації отримала Аліна Шух — фінансова радниця, співзасновниця компанії з фінансового консалтингу SMART.
Нагородили соціально відповідальні інвестиційні проєкти (Fin Blogger Award)
Що відомо про проєкт SMART?
  • SMART (Sport Money Art) — компанія з управління фінансами, консалтингу для спортсменів та людей з нестабільними заробітками, створена інвесторами-практиками Аліною Шух, Василем Матієм та Катериною Бутко;
  • у SMART допомагають створити фінансовий план та сформувати інвестиційний портфель, враховуючи специфіку нестабільного заробітку, а також здійснюють професійне управління активами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас