Можливість виграти один з трьох iPhone 14 в акції «Перекази за номером телефону з Visa»! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Можливість виграти один з трьох iPhone 14 в акції «Перекази за номером телефону з Visa»!

Кредит&Депозит
171
Скористайтеся шансом виграти один з трьох iPhone 14 від ПУМБ: долучайтеся до aкції «Перекази за номером телефону з Visa» та здійснюйте перекази коштів за номером телефону в мобільному застосунку ПУМБ Online. Грошові перекази можна здійснювати як на картку ПУМБ, так і на картку іншого банку.
Умови участі в акції: здійснити мінімум 10 грошових переказів на суму від 100 грн за номерами телефонів через мобільний додаток ПУМБ Online до 31.08.2023. Пам’ятайте, що в акції приймають участь лише ті перекази, які були здійснені на номери телефонів зі спеціальною позначкою Visa Alias та на суму від 100 грн. Перекази на номери телефонів без позначки Visa Alias та/або на меншу суму для участі в акції зараховані не будуть.
Як зробити переказ?
Необхідно зайти у додаток ПУМБ Online, обрати сервіс «Переказ на картку» (з віджета на головній сторінці, з деталей картки або з розділу «Платежі»), вибрати отримувача переказу зі списку контактів телефонної книги із позначкою Visa Alias, вибрати картку банку з позначкою Visa Alias, ввести суму переказу та надіслати кошти отримувачу.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас