Moneyveo — переможець «Головної фінансової премії року 2024» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Moneyveo — переможець «Головної фінансової премії року 2024»

Кредит&Депозит
79
На початку квітня в Києві відбулася церемонія нагородження переможців «Головної фінансової премії року 2024», яку було запроваджено Асоціацією Українських Банків (АУБ). Організатори підсумували діяльності фінустанов, оцінивши їхні показники, інноваційні рішення та внесок у розвиток банківського сектору України.
Переможцем у номінації «Компанія № 1 за приростом активів серед приватних фінансових компаній» стала Moneyveo. Ця нагорода є ознакою стійкості та надійності нашої компанії попри всі виклики, з якими доводиться стикатися. А здатність адаптуватися до складних умов та забезпечити надійні та ефективні фінансові послуги, незважаючи на економічні та політичні турбулентності, заслуговує на визнання та нагородження.
Важливою частиною заходу стало відзначення представників банків та фінансових компаній, які зробили значний внесок у створення документального фільму «Да Вінчі». Moneyveo — одна з тих, хто підтримав створення стрічки.
«Це наш перший досвід участі в подібному проєкті, — розказує СЕО Moneyveo Сергій Сінченко — ми активно підтримували військових ще до початку повномасштабного вторгнення ворога: поставляли оргтехніку розвідникам, брали участь у фінансуванні лікування атошників, з лютого 2022-го наша допомога масштабувалася і посилилася. Участю у створенні фільму „Да Вінчі“ хотілось підтримати пам’ять героя, подякувати усім захисникам, що боронять нашу землю і завдяки яким ми можемо жити і працювати в нашій країні. І, на мою думку, у цей складний час підтримувати створення українських документальних фільмів не менш важливо для розвитку української історії та культури».
Moneyveo — переможець «Головної фінансової премії року 2024»
Moneyveo активно сприяє розвитку фінансової інклюзії в Україні та підтримує економічну діяльність. А в рамках своєї корпоративної соціальної відповідальності ми постійно допомагаємо військовим, надсилаючи на фронт екіпірування, одяг, техніку, ліки тощо. З початку повномасштабної війни Moneyveo перерахувала на користь ЗСУ понад 16 млн грн.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас