Meta скорочує працівників у WhatsApp, Instagram і Reality Labs — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Meta скорочує працівників у WhatsApp, Instagram і Reality Labs

Фондовий ринок
32
Компанія Meta почала звільняти співробітників у різних підрозділах, серед яких WhatsApp, Instagram і Reality Labs. Про це повідомляє The Verge із посиланням на людей, обізнаних із цим питанням.
Замість масових звільнень по всій компанії, ці невеликі скорочення, схоже, збігаються з реорганізацією конкретних команд.
За інформацією видання, деякі співробітники Meta почали публікувати повідомлення про те, що їх звільнили. Серед них — Джейн Манчун Вонг, яка відома завдяки повідомленням про неанонсовані функції в застосунках.
«Сьогодні кілька команд в Meta вносять зміни, щоб забезпечити відповідність ресурсів своїм довгостроковим стратегічним цілям і стратегії розташування», — зазначив представник компанії Дейв Арнольд.
За його словами, це включає в себе переміщення деяких команд в інші локації, а також переведення деяких співробітників на інші посади.
«У таких ситуаціях, як ця, коли ліквідується певна посада, ми докладаємо всіх зусиль, щоб знайти інші можливості для працівників, яких це торкнулося», — зауважив він.
Новий раунд звільнень слідує за невеликою серією скорочень робочих місць у Reality Labs на початку цього року.
Нагадаємо, що Meta звільнила 11 тис. співробітників у 2022 році. Потім компанія оголосила про скорочення ще 10 тис. людей у межах «року ефективності», оголошеного гендиректором Марком Цукербергом торік.
За матеріалами:
mezha.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас