Cominbank долучився до всесвітніх активностей у рамках Global Money Week — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Cominbank долучився до всесвітніх активностей у рамках Global Money Week

Особисті фінанси
162
У Cominbank пройшов конкурс присвячений підвищенню фінансової обізнаності молодого покоління.Активність відбулася в рамках Global Money Week 2024, офіційна тема якого — «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє».
Цього року Всесвітній тиждень грошей проходив з 18 по 24 березня.
Діти власноруч виготовляли і оздоблювали скарбнички, а заразом дізнавалися про те, що це не просто «предмети для накопичення монет», а річ, яка організовує, вчить управляти своїми фінансами і бути заощадливими, щоб втілювати мрії.
У форматі творчої гри учасники конкурсу ознайомилися з основами фінансової дисципліни. А Cominbank турботливо подбав про «стартові наповнення» щадничок.
Навчившись захищати свої гроші, ми убезпечуємо своє майбутнє! Дякуємо дітям за креативність, жагу знань та яскраві ідеї. Довідково Координатор Global Money Week в Україні — Національний банк України. Це щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дає змогу досягти фінансового добробуту та стійкості. https://events.bank.gov.ua/gmw2024/?fbclid=IwAR1Eg33_YSmsoxQwwfL33fg6ZMbVR8MorgOtInn7Gok1tfQnZmuQF0A3vg
За матеріалами:
Комінбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас