«Аврора» запартнерилась кешбеком з «Привітом» ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

«Аврора» запартнерилась кешбеком з «Привітом» ПриватБанку

Особисті фінанси
275
Найбільша українська мережа повсякденних товарів «Аврора Мультимаркет» та ПриватБанк домовилися про партнерство в рамках програми персональних знижок і кешбеків банку «Привіт». В рамках партнерства, всі клієнти ПриватБанку зможуть отримати гарантований кешбек 5% при оплаті покупок в магазинах «Аврора» по всій Україні (за винятком територій, що визнані тимчасово окупованими) картками Mastercard від ПриватБанку.
Щоб отримати кешбек за покупки в «Аврорі», достатньо активувати пропозицію в програмі «Привіт» та оплачувати карткою ПриватБанк Mastercard будь-які покупки в магазинах без обмежень категорій та вартості товарів. Програма розповсюджується на фізичні оплати в магазинах мережі «Аврора Мультимаркет», онлайн-оплати не беруть участі в кешбеку. Пропозиція скоро з’явиться в програмі Привіт, ви отримаєте повідомлення в Приват24, обов’язково дочекайтесь та активуйте.
Програма лояльності «Привіт» — перша на банківському ринку інтелектуальна персоналізована програма лояльності, що дозволяє клієнтам банку користуватися найбільш цікавими, «найтвоїшими» пропозиціями від провідних бренді. Наявні пропозиції знижок та кешбеків від партнерів програми лояльності можна завжди знайти в меню «Привіт» мобільного застосунку чи веб версії Приват24.
Кількість активованих пропозицій не обмежена. Перелік доступних покупок від постійних та нових партнерів програми оновлюються щодня.
«Аврора» запартнерилась кешбеком з «Привітом» ПриватБанку
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас