Абсолютно новий Skoda Kodiaq запущено у виробництво (Фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абсолютно новий Skoda Kodiaq запущено у виробництво (Фото)

Фондовий ринок
1389
Абсолютно новий Skoda Kodiaq запущено у виробництво (Фото)
Абсолютно новий Skoda Kodiaq запущено у виробництво (Фото)
Skoda сьогодні опублікувала фото звареного кузова кросовера Kodiaq нового покоління — виробництво дослідних автомобілів розпочалося на заводі компанії у Квасінах (Чехія).
Дослідні екземпляри Kodiaq нового покоління збирають у рамках модернізації виробництва, на яку виділили 12 млн. євро. Ця сума піде на вдосконалену лінію збирання шасі, модернізацію головного конвеєра. Головна причина цього — запуск у виробництво гібридного Kodiaq нового покоління. Він вийде під назвою Kodiaq iV, але технічних подробиць поки що немає. Очікується, що після модернізації виробництва з конвеєра сходитиме до 410 кросоверів на добу.
Skoda Kodiaq виробляється з 2016 року, і випуск нового покоління вже стоїть гостро. Офіційна прем'єра нового Kodiaq відбудеться восени, але продажі стартують лише 2024 року.
До речі, якщо ви потрапили в непередбачувану ситуацію на дорозі, Finance.ua може вам допомогти. Ми пропонуємо послуги Асистансу: евакуацію авто з місця ДТП/поломки, аварійне відкриття дверей, запуск двигуна та інше
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас